Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia - INFO COVID-19
 
PRECIZĂRI ŞI RECOMANDĂRI PRIVIND DESFĂŞURAREA CURSURILOR ONLINE

 

Dragi studenţi UAB,
 
Preventiv, din grijă pentru voi şi din dorinţa de a fi cât mai protejaţi în această perioadă, UAB a decis suspendarea cursurilor, adică a activităţilor faţă în faţă, pe care le-am înlocuit, la nivelul fiecărei facultăţi şi în funcţie de specificul fiecărui program de studii, cu activităţi online. Vă rugăm să urmăriţi mesajele primite pe adresele personale de email, pe grupurile de lucru sau pe paginile oficiale ale facultăţilor şi să încercaţi să desfăşuraţi activităţile conform tutorialelor oficiale pe care le veţi primi din partea decanatelor sau a tutorilor de an. Se vor propune activităţi pe platforma Moodle (pe care o utilizăm constant şi pe care o cunoaşteţi) sau pe platformele interactive de tip Skype / Skype for Business, Microsoft Teams, Zoom ş.a. Desigur, rămân permanent active grupurile de lucru! Pe lângă activităţile programate, profesorii vă vor sta la dispoziţie pentru orice lămuriri şi consultaţii online.


Vă recomandăm să folosiţi această perioadă şi în vederea realizării portofoliilor, lucrărilor de seminar sau  a referatelor, aplicând metode de învăţare alternativă.


De asemenea, vă rugăm să vă adresaţi Cabinetului Medical al UAB indiferent de problemele  de sănătate care pot să apară sau dacă aveţi nevoie de recomandări punctuale.

 

Vă rugăm, în mod deosebit, să evitaţi deplasările între localităţi, mai ales cu mijloacele de transport în comun şi să respectaţi cu stricteţe, oriunde vă aflaţi, normele igienico-sanitare individuale sau colective. 


Vă mulţumim!